Eline (HR Medewerker)

Eline is een young professional met inmiddels een jaar ervaring als allround HR Medewerker. Tevens is Eline (naast haar HR functie) bezig met een deeltijd opleiding Human Resource Management. In haar huidige functie is zij niet alleen verantwoordelijk voor de administratieve HR taken, maar ook voor de risico inventarisaties, het recruitment en het opzetten van beleidsstukken. Kortom, een behoorlijk uitgebreide functie! Sinds kort is Eline met haar vriend naar Rotterdam verhuisd, waardoor ze vanwege het woon/werk verkeer nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Eline is een spontante, ambitieuze jongedame. Dit in combinatie met haar commercieel inzicht heeft haar als Recruiter goed geholpen bij het werven van kandidaten en de acquisitie van klanten.

Door Eline haar sociale vaardigheden raak je makkelijk met haar in gesprek en voelt het contact met haar snel vertrouwd. Eline’s kracht ligt in het ontwikkelen van bedrijfsprocessen zonder het persoonlijke vlak uit het oog te verliezen. Ook heeft Eline een groot doorzettingsvermogen, zo sport ze graag drie tot vier keer per week buiten werk- en schooltijd om.

Eline is vanaf september beschikbaar voor 36 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Zelfstandig verantwoordelijk voor de gehele HR (60+ FTE). Tevens preventiemedewerker en VGM Coördinator.

  • De directie en lijnmanagement adviseren over HR gerelateerde zaken;
  • Verantwoordelijk voor de gehele HR- en loonadministratie;
  • Professionaliseren van de afdelingen d.m.v. het opzetten van een nieuw verlofsysteem, Intranet en CRM systeem;
  • Opzetten van nieuwbeleid met bijbehorende stukken, zoals huisregels, privacybeleid en RIE;
  • Voeren van werving en selectiegesprekken;

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Salesforce, Synergy, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint