Scott (Engineer Werktuigbouwkunde)

Scott is een technisch professional met ruime operationele ervaring binnen de constructiebouw en metaalbewerking. Als Allround Lasser en Monteur heeft hij zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld en de nodige certificaten behaald. Omdat hij zich breder wilde ontwikkelen, is hij op eigen initiatief de mbo-opleiding Werktuigbouwkunde gestart. Met dit diploma op zak heeft hij drie jaar geleden besloten om zijn carrière voort te zetten op het Bedrijfsbureau in de rol van Werkvoorbereider. Hoewel hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever, heeft Scott het gevoel dat hij iedere dag dezelfde plaat afspeelt. Hij mist de dynamiek van zijn operationele en projectmatige werkzaamheden die hij jaren met veel plezier gedaan heeft. Met zijn opgedane ervaring tot dusver ziet hij zichzelf in een verantwoordelijk en aansturende rol als Leidinggevend Monteur, Hoofduitvoeder of Voorman. Een werkomgeving waar hij de techniek ziet, proeft en ruikt heeft absoluut zijn voorkeur.

Scott is bijzonder prettig in de omgang, hij kan zijn gedachten goed onder woorden brengen en kan goed luisteren wanneer de situatie daar om vraagt. Tijdens de gesprekken die met hem gevoerd zijn, komt duidelijk naar voren dat hij een weloverwogen beslissing gemaakt heeft om “terug” te gaan naar de werkzaamheden waar hij eerder afscheid van heeft genomen.

Scott is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is €3.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Werkzaamheden

Metaltop richt zich op het aanbrengen van slijtvatse lagen en coatings op (machine)onderdelen binnen de industrie en Marine & Offshore.

  • Het beoordelen van aanvragen op financiele en technische haalbaarheid;
  • Het bepalen van de juiste behandelingmethode;
  • Verantwoordelijk voor de materiaalbestellingen;
  • De controle op een waar nodig het aanpassen van de werkorderkaart
  • Het maken van tekeneingen (AutoCAD);
  • Contact onderhouden met alle betrokken partijen;

Functie

Engineer Werktuigbouwkunde

Leeftijd

31

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

AutoCad (uitstekend), Inventor (voldoende), MS Wrord, MS Excel