Marieke (Accountmanager)

Marieke is 36 jaar en heeft ruim 13 jaar ervaring als Accountmanager, naast haar eerdere ervaringen in de arbeidsbemiddelingsbranche en als leidinggevende in de horeca. Als Accountmanager bestaan haar dagelijkse werkzaamheden uit het werven van nieuwe klanten door middel van koude acquisitie, relatiebeheer met haar huidige klanten en het inkopen van promotionele producten. Verder horen webshopbeheer, relatiebeheer met externe leveranciers en het bezoeken van beurzen bij haar taken en verantwoordelijkheden. In haar huidige functie als Accountmanager ligt de focus voornamelijk op het pijlen van de behoefte van klanten en het proactief meedenken over mogelijkheden als het aankomt op promotiemateriaal. Daarnaast heeft zij in haar functie een aantal grote key Accounts onder eigen beheer, waaronder een telecombedrijf, amusementspark en verscheidene internationale bedrijven. Vanwege de verhuizing van het bedrijf is Marieke momenteel in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Accountmanager of Relatiebeheerder voor 32 per week.

Marieke is een gezellige en bescheiden dame, die doorgroei hoog in het vaandel heeft staan. Dit komt ook duidelijk naar voren uit het feit dat zij bij vrijwel al haar werkgevers is doorgegroeid naar een leidinggevende functie, of intern andere functies aangeboden heeft gekregen. Ondanks haar bescheiden houding staat Marieke zeer stevig in haar schoenen, dit komt naar voren uit haar verscheidene leidinggevende functies. In haar huidige functie komen haar open houding, heldere communicatie en het geven van deskundig advies naar voren als enkele van haar voornaamste kwaliteiten. In een team is Marieke een hardwerkende collega, die haar steentje bijdraagt aan het gezamenlijke resultaat.

Marieke is in overleg voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.250,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verkoop van promotionele items, relatiegeschenken en kerstpakketten. 
  • Meerdere key accounts in beheer, relatiebeheer; bezoeken van verschillende contactpersonen, opbouwen en uitbouwen van klantrelaties, werven van nieuwe klanten door middel van acquisitie. 
  • Brainstormen over nieuwe promotiemogelijkheden, het presenteren en implementeren hiervan. 
  • Advies uitbrengen over het assortiment en mogelijke verbreding hiervan.
  • Inkoop van promotionele producten en bezoeken van beurzen. 

Functie

Accountmanager

Leeftijd

36

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exact, Powerbase, Microsoft Fidelio