Robert (Accountmanager)

Robert heeft meer dan 20 jaar ervaring als Accountmanager, in leidinggevende rollen en als ZZP’er. In vorige functies heeft hij ruime ervaring opgedaan in verschillende branches, waaronder de ICT en het onderwijs. Daarnaast heeft hij de ontwikkeling van enkele bedrijven meegemaakt vanaf punt nul en is hij bedreven in het helpen opzetten van het bedrijf, zoals het werven van nieuwe klanten en het opzetten van de salesstrategieën. Ook heeft hij ruime ervaring met situaties waar in hij is ingezet om bedrijven of bepaalde afdelingen weer winstgevend te laten draaien, waarvoor hij een diepgaande analyse maakt van huidige processen, de gewenste situatie en strategieën schetst en deze vervolgens implementeert. Verder is hij bij vorige werkgevers verantwoordelijk geweest voor het maken van de omslag van transactiegerichte verkoop naar oplossingsgerichte verkoop en dit door te voeren binnen zijn team. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden en uitgevoerde verbeterprojecten heeft Robert ruime ervaring met rollen in het MT, de aansturing van 30 man personeel, wat voornamelijk andere Accountmanagers en binnendienst medewerkers betrof en het overzicht te bewaren terwijl hij projecten van A tot Z leidt. Momenteel mist Robert vertrouwen en vrijheid in zijn huidige rol, daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een nieuwe functie als Accountmanager, op fulltime basis.

Robert staat dankzij zijn jaren ervaring stevig in zijn schoenen en zijn voorkeur gaat uit naar het werken met vernieuwende en innovatieve producten, wat blijkt uit zijn ervaring in het ICT veld. Daarnaast is het voor hem belangrijk dat hij de vrijheid en het vertrouwen krijgt om aanpassingen door te voeren en zo resultaten te kunnen boeken. Hij werkt bijzonder klantgericht, wat ook naar voren komt uit de eerder door hem geïmplementeerde veranderingen in strategieën en werkwijzen. Hij hecht veel waarde aan direct en eerlijke communicatie, zowel naar klanten als intern en haalt zijn energie uit het overtuigen van de klant en het opbouwen en uitbouwen van klantrelaties.

Robert heeft één maand opzegtermijn, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.800,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Verkoop beleid maken en uitvoeren. 
  • Accountmanager B2B.
  • Relatiebeheer met aantal Key Accounts.
  • Aansturen van accountmanagers en customer support, in totaal 6 man personeel. 

Functie

Accountmanager

Leeftijd

56

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits goed in woord en geschrift en Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP-systemen, Sharepoint