Omar (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Omar is een young professional met het hbo-diploma Management, Economie en Recht op zak. Hij heeft destijds bewust voor het brede karakter van deze opleiding. De minor Sportmarketing & Management komt voort een persoonlijke interesse. Nu is hij klaar voor de arbeidsmarkt en heeft hij goed nagedacht over de eerste stap in zijn carrière. Door zijn studie heeft hij een degelijke basiskennis om snel op volle kracht mee te draaien, daarnaast geeft Omar aan zich nieuwe informatie snel eigen te maken. Het feit dat hij op de havo afgestudeerd is op twee profielen, is hier een goed voorbeeld van. Een functie op de Commerciële Binnendienst of op de afdeling Marketing & Communicatie heeft zijn voorkeur. Het multidisciplinaire karakter van deze afdelingen trekt hem sterk aan. Daarnaast ziet hij dit als een mooie basis om zich van hieruit verder te ontwikkelen.

Omar heeft een rustige uitstraling en communiceert op eenzelfde manier. Hij kan goed luisteren en zoekt op een prettige manier de interactie met zijn gesprekspartner op.

Omar is per direct fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Afstudeerstage op de afdelingt Maritien & Haven.

  • Onderzoek gedaan naar internationale maritieme hotspots, waar de Gemeente Rotterdam meer over wilde weten;
  • Advies uitgebracht over het beleid met betrekking tot internationale samenwerkingen

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

21

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in geschrift. Turks goed in woord en ruim voldoende in geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint