Joost (Technisch Helpdeskmedewerker)

Joost is een technisch professional met veel hands-on ervaring en een goed arbeidsethos. Na het behalen van zijn mts-diploma is hij ruim tien jaar werkzaam geweest binnen de installatietechniek. In deze periode is hij zich steeds breder gaan ontwikkelen wat in 2012 geresulteerd heeft in een vaste aanstelling als Assemblage Medewerker bij een machinebouwer. Helaas is hier in 2018 een einde aangekomen door het opheffen van divisie waaronder hij werkzaam was. Terugkijkend op deze zes jaar is dit de meest leerzame periode uit zijn carrière geweest. Hier is hij namelijk met vele varianten van techniek in aanraking gekomen en heeft hij geleerd om daadwerkelijk een eindproduct met zijn handen te maken. Inmiddels is Joost werkzaam als Magazijnbeheerder bij een technisch installateur, maar heeft hij moet concluderen dat deze organisatie niet bij hem past. Om deze reden kijk hij uit naar een ander werkomgeving waar hij met zijn technische kennis een toegevoegde waarde heeft een en waar een mooi toekomst perspectief voor hem ligt.

Joost heeft een sympathieke uitstraling en is een aangename gesprekspartner. Hij kan zijn gedachten goed onder woorden brengen en geeft aan dat hij mede hierdoor met iedere laag binnen een organisatie te kunnen schakelen.

Joost is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 2.800,- bruto per maand op basis van veertig uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het beheer van het magzijn en de daarbij horende cash & carry;
  • De aansturingen van de magazijnmedewerkers;
  • Het bestellen en inkopen van vooraden;
  • Het verzendklaar maken van bestellingen van eigen collega's en klanten;
  • Alle voorkomende administratie met beterkking tot het voorraadbeheer.

Functie

Technisch Helpdeskmedewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Hoogvliet

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

AutoCAD (lezen), MS Word, MS Excel