Richard (Technisch Commercieel Medewerker)

Richard is een commerciële jongeman met een gedegen kennis van de installatietechniek. Sinds twee jaar is hij namelijk werkzaam bij een groothandel voor cv en sanitair. Als Allround Medewerker ondersteunt hij verschillende afdelingen en het veelzijdige aspect van zijn functie bevalt hem erg goed. Echter heeft hij inmiddels twee contractverlengingen gekregen, maar ligt het niet in lijn met de bedrijfsvoering om hem een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Uiteraard vindt Richard dit erg jammer, maar kijkt hij tegelijkertijd wel uit naar een passende nieuwe functie. Hij op zoek naar een werkomgeving waar hij een meer adviserende rol heeft, hij geeft aan hier veel voldoening uit te halen. Dit hoeft niet per se vanuit een commercieel oogpunt te zijn, maar kan ook technisch ondersteund zijn.

Richard heeft een sympathieke en toegankelijk uitstaling. Hij kan goed luisteren, waardoor zijn gesprekspartners zich snel comfortabel voelen. Een functie met veel klantcontact past hem erg goed.

Richard is per 1 februari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand bij 40 uur per week

Werkzaamheden

  • Verkoopadviseur aan de balie en bij telefonsiche aanvragen;
  • De adminitsratieve verwerking van de aanvragen en de verkopen;
  • de behandeling van klachten en (leverings)problemen;
  • Het plaatsen van inkooporders bij vaste leveranciers;
  • Het verwerken van in- en uitgaande goederen;

Functie

Technisch Commercieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Brielle

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, MS Excel, MS Word, MS PowerPoint