Daphne (Marketing Medewerker)

Daphne is een vlotte en creatieve jongedame met brede achtergrond en ervaring binnen verschillende branches. Na het behalen van haar diploma, had zij al snel een werkgever gevonden waar zij carrière wilde maken. Echter gooide teruglopende opdrachten roet in het eten en werd haar aanstelling als Allround Signmaker niet verlengd. Vanaf dat moment is zij zoekende geweest naar een passende functie, wat niet makkelijker gemaakt werd door een pijnlijke blessure aan haar knie met een ingrijpende operatie als gevolg. Inmiddels is Daphne weer helemaal up and running, maar is haar ideale baan nog niet op haar pad gekomen. Zij is op zoek naar een werkomgeving waar betrokkenheid en collegialiteit centraal staan. Als dit gecombineerd kan worden met een functie die in het verlengde ligt van haar opleiding, zit zij helemaal op haar plek.

Daphne heeft een sympathieke uitstraling en communiceert makkelijk. Ze geeft aan goed in een hecht team te kunnen werken, maar neemt haar eigen verantwoordelijkheid wanneer nodig.

Daphne is in overleg op korte termijn voor 32-40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Tarineeship wat bestaat uit lesmodules en meeloopdagen met collega's;
  • Acquisitie middels cold visits;
  • Het verwerken van kandidaatgegevens in het ERP-systeem

Functie

Marketing Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord, ruim voldoende in geschrift

Computervaardigheden

Adobe (Illustrator, Indesign, Photoshop), MS Word, MS Excel, MS PowerPoint