Erik (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Erik is een veelzijdige en ondernemende Verkoopmedewerker. Na het behalen van het mbo-diploma tot Filiaalbeheerder had hij binnen een jaar zijn droom verwezenlijkt en was hij samen met zijn compagnon eigenaar van een modezaak. Hij heeft een aantal succesvolle en winstgevende jaren gekend, maar door komst van Primark en Zara in de directe omgeving voelden zij zich na verloop van tijd genoodzaakt om de stekker eruit te trekken. Destijds vond hij dit vanzelfsprekend erg teleurstellend, maar inmiddels heeft hij vrede met die beslissing. In het jaar wat volgende is Erik werkzaam geweest in het bedrijf van zijn oom, waar hij geleerd heeft dat werken met familie geen garantie is op een prettige werksfeer. Om de schoorsteen rokende te houden is hij in de retail beland, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds werkzaam is. Erik zijn ambitie gaat echter verder en hij zou graag zijn weg terug vinden richting de B2B. Hij is op zoek naar een commerciële functie op de Binnendienst, waarbij hij van mening is dat een handelsorganisatie het beste bij hem zou passen.

Erik heeft een vlot overkomen en communiceert makkelijk. Geboren en getogen in de regio Rotterdam is wat hem kenmerkt. Een bedrijfscultuur die zich op eenzelfde manier laat omschrijven, zou absoluut zijn voorkeur hebben.

Erik is in overleg op korte termijn fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand bij 40 uur oer week.

Werkzaamheden

Videocorner is een gemakswinkel met met een brede dienstverlening.

  • Verkoop en inkoop van alle prdoucten in het assortiment;
  • Voorraadbeheer en doen van bestellingen bij vaste leveranciers;
  • Debieteurenbeheer;
  • De behandeling van klachten;

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

33

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint