Timo (Technisch Commercieel Medewerker)

Timo is een young professional met een specialistische opleidingsachtergrond en een erg praktische instelling. Na het behalen van zijn diploma heeft hij direct een aanstelling gekregen bij zijn voormalige stageplek. Als Rioolinspecteur werd hij weliswaar direct in het diepe gegooid, maar heeft door zijn goede arbeidsethos deze werkzaamheden en daar bijhorende verantwoordelijkheid snel eigen gemaakt. Echter paste de bedrijfscultuur totaal niet bij zijn normen en waarden en heeft hij zijn contractverlenging niet geaccepteerd. Omdat Timo vanuit huis gewend is om altijd te werken voor zijn geld, is hij via een goede vriend in de aannemerij beland. Inmiddels is hij nu bijna twee jaar verder en zou hij graag meer met zijn opleiding willen doen. Om deze reden is hij op zoek naar een andere werkomgeving en richt hij zich hierbij op een technische organisatie waar een focus op ‘water’ ligt.

Timo heeft een sympathieke en enthousiaste uitstraling. Hij geeft aan veel waarde te hechten aan eerlijkheid en integriteit. Een stabiele werkomgeving is voor hem erg belangrijk, hij wil zich namelijk binden aan en ontwikkelen bij zijn nieuwe werkgever.

Timo is in overleg op korte termijn fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Middels camera's en man-inspecties controles uitvoeren aan rioolstelsels en randvoorzieningen;
  • Het opstellen van rapportages en waar nodig toelichten bij de opdrachtgever;
  • Advies geven met betrekking tot rioolonderhoud en -beheer.

 

Functie

Technisch Commercieel Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Rijswijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

AutoCad, MS Word, MS Excel