Marlies (Administratief Medewerker)

Marlies is een sympathieke jongedame met een klantgerichte instelling en een representatieve uitstraling. Na het behalen van haar mbo-diploma Allround Schoonheidsspecialiste is zij een periode werkzaam geweest binnen haar vakgebied. Door het gebrek aan begeleiding heeft zij als al snel doen besluiten om een ander baan te zoeken, want hier zag zij geen toekomst voor zichzelf. Omdat Marlies tijdens haar opleiding een bijbaan had bij de plaatselijke supermarkt, wist zij dat ze dit als vangnet kon gebruiken. Na een jaar heeft zij de overstap gemaakt naar een functie als Receptioniste bij een tandheelkundige kliniek. In deze rol voelt zij zich erg comfortabel en haalt zij veel voldoening uit haar werkzaamheden. Helaas zorgt de bedrijfscultuur ervoor dat Marlies momenteel op zoek is naar een andere werkomgeving.

Marlies doet veel op gevoel. Dit maakt haar prettig in de omgang en toegankelijk voor haar gesprekspartners. Een servicegerichte functie heeft absoluut haar voorkeur, waarbij zij een internationale werkomgeving niet schuwt. Haar ouders hebben haar zowel Nederlands- als Engelstalig opgevoed en daar wil ze graag meer doen.

Marlies is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uur per week. Haar salarisindicatie is € 2.400,- op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het beantwoorden van vragen van clienten via de mail, telefoon en aan de balie;
  • Het plannen van afspraken voor periodieke mondzorg;
  • De administartieve verwerking van de behandelingen;
  • Zes dagen in de week beschikbaar voor spoedeisende behandelingen.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Gouda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits ruim voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Word, MS Excel, MS PowerPoint