Pieter (Technisch Commercieel Medewerker)

Pieter is een commercieel professional met ruime ervaring in de branches Oil & Gas en bouw/techniek. Na het behalen van zijn hbo-diploma leek een carrière in de media waarschijnlijk, mede omdat hij al snel een vaste aanstelling krijgt bij een mediabedrijf waar hij uiteindelijk zeven jaar gewerkt heeft. Omdat er voor Pieter geen verdere ontwikkelingsmogelijkheden meer waren binnen deze organisatie, is hij via zijn netwerk aan de slag gegaan als Contract Administrator binnen de Oil & Gas. Na een jaar heeft hij een overstap gemaakt en is hij met de sales in aanraking gekomen. Dit beviel hem erg goed en inmiddels heeft hij nu bijna tien jaar ervaring als Commercieel Medewerker. Vorig jaar heeft hij bij zijn toenmalige werkgever om privéredenen een stapje terug moeten doen. Vanaf deze april is Pieter weer fulltime beschikbaar en samen met Extra Talent op zoek naar een passende commerciële functie binnen de technische sector.

Pieter omschrijft zichzelf als een sociale en betrokken collega. In de gesprekken die met hem gevoerd zijn, komt zijn empathie ook sterk naar voren. Hierdoor weet hij snel de gunfactor van zijn gesprekspartner te krijgen, wat hem absoluut een voordeel geeft in een commerciële onderhandeling.

Pieter is per direct fulltime beschikbaar waarbij zijn voorkeur uitgaat naar 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor (key) accounts wereldwijd;
  • Het geven van (technisch) advies met betrekking tot motoronderdelen en spare parts;
  • Het opstellen en calculeren van offertes;
  • De behandeling van klachten en leveringsproblemen;
  • Het ondersteunen van de Accountmanagers.

Functie

Technisch Commercieel Medewerker

Leeftijd

43

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Navision, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint