Daniel (Projectleider Techniek)

Daniel is een professional binnen het segment Ondergrondse Infra en heeft bijna twintig jaar ervaring met elektriciteits-, gas en waterleidingen. Na zijn dienstverband bij de Koninklijke Landmacht is hij 2000 als Project Engineer aan de slag gegaan bij een gemeente. Vanaf dit moment is hij zich gaan specialiseren in de aanleg en het onderhoud van ondergrondse leidingen binnen verschillende disciplines. Gedurende zijn carrière is hij actief geweest in de Uitvoering, Engineering, Werkvoorbereiding en de Project Coördinatie. Hierdoor is hij erg veelzijdig en weet hij wat er voor nodig is om een project te laten slagen, zowel voor als achter de schermen. Daniel is op zoek naar een functie binnen de project coördinatie of de projectleiding, welke in het verlengde ligt van zijn kennis en ervaring. Een organisatie die zich richt op een niche heeft hierbij zijn voorkeur. Hij geeft hierbij aan een groot en bruikbaar netwerk te hebben binnen de infra techniek en bij lokale overheden.

In de gesprekken die met Daniel gevoerd zijn, komt zijn enthousiaste persoonlijkheid goed naar voren. Hij omschrijft zichzelf aan als een teamspeler en iemand die zich makkelijk aan past in nieuwe omgevingen. Gezien de diversiteit aan gesprekspartners die hij tijdens zijn werkzaamheden tegenkomt, is dit een eigenschap waar hij veel profijt van heeft (gehad).

Daniel is per direct fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand bij een werkweek van veertig uur.

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden van bodemsaneringsprojecten;
  • Het maken van kostprijsbegrotingen, planningen en.
    werkbegrotingen;
  • Beoordelen van bodemrapportages en veiligheidsklassen volgens de CROW 400;
  • De inkoop van materialen en diensten;
  • Begeleiding van de uitvoering en de opleveringen
  • Het bijhouden van de QHSE gegevens en audits (afdeling KAM).

Functie

Projectleider Techniek

Leeftijd

51

Woonplaats

Hoogvliet

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en voldoende in schrift

Computervaardigheden

AutoCad, SAP, GIS, MS Projects, MS Word, MS Excel en MS PowerPoint