Albert (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Albert heeft onlangs zijn mbo-diploma behaald en is een starter op de arbeidsmarkt. Daarentegen weet hij wel heel goed naar wat voor soort baan hij op zoek is. Hoewel hij een media en marketing achtergrond heeft, is hij voornamelijk geïnteresseerd in commerciële functies. Vanzelfsprekend kan hij hiervoor de opgedane kennis van uit zijn opleiding goed gebruiken. Tijdens zijn werkzaamheden in de horeca heeft hij gemerkt dat hij een makkelijk prater is en dat mensen goed op zijn enthousiasme reageren. Daarnaast heeft hij vanuit zijn stages de terugkoppeling gekregen doorzettingsvermogen en ondernemerschap bewonderenswaardig is.

Albert is ervan overtuigd dat hij succesvol is in een rol als Commercieel Medewerker om van daaruit richting het accountmanagement te groeien. In de gesprekken die met hem gevoerd zijn, komt deze ambitie ook sterk naar voren. Hij realiseert zich dat hij een starter is, maar zoals hij zelf zegt: ”uiteindelijk is iedere goede verkoper ooit een starter geweest”.

Albert is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand bij een werkweek van veertig uur.

Werkzaamheden

  • Bar- en bedieningswerkzaamheden;
  • Eerste aanspreekpunt voor gasten en minder ervaren collega's
  • Plaatsvervangend gastheer.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

20

Woonplaats

Ridderkerk

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Google Analytics, Indesign, Illustrator, Photshop, MS Word, MS Excel en MS PowerPoint