Michiel (Accountmanager)

Michiel is een sales- en serviceprofessional met ruime ervaring in de (project)automatisering. Aanvankelijk had hij een carrière in de horeca voor ogen, omdat een goede dienstverlening en gastheerschap bij hem diepgeworteld is. Maar toen hij in 2001 een commerciële functie aangeboden kreeg in de branche van de kassa- en afrekensystemen, was dit voor hem het moment om voor een meer geregeld leven te kiezen. Daarnaast was een bijkomend voordeel dat Michiel in zijn rol als Verkoopmedewerker nog steeds in aanraking kwam met de horeca en de hospitality. Mede omdat hij deze branche erg goed begrijpt, heeft hij zich bij deze werkgever op kunnen werken tot Service Manager. Helaas was het wegvallen van een key account de aanzet voor een faillissement, maar door zijn uitgebreide netwerk kon Michiel aansluitend de overstap maken naar een soortgelijke organisatie. Na acht jaar de rol als Accountmanager vervuld te hebben, heeft Michiel in 2019 bewust gekozen voor een sabbatical. Het afgelopen jaar heeft hij zich hierdoor compleet kunnen richten op de internationale motorsportcarrière van zijn zoon. Nu zijn zoon dit zelfstandig verder op kan pakken, wil hij zich weer richten op zijn eigen toekomst. Michiel is op zoek naar commerciële functie bij een technische organisatie waar veel waarde gehecht wordt aan het verlenen van een uitmuntende service.

Michiel komt over als een sympathieke man. Zijn gevoel voor service en klanttevredenheid komt sterk naar voren in de gesprekken die met hem gevoerd zijn. Hij is geen techneut, maar hij geeft aan dat hij nieuwe technische kennis snel oppakt.

Michiel is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand op basis van veertig per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten variërend van kleine horeca tot grote multinationals;
  • Het genereren van new business in diverse marktgebieden binnen de horeca;
  • Het geven van productpresentaties bij bestaande en potentiële klanten;
  • Eindverantwoordelijk voor de implementatie van automatiseringssystemen bij de klant, tijdens dit traject verantwoordelijk voor aansturing van de betrokken supportmedewerkers;
  • De introductie van nieuwe producten bij bestaande relaties nieuwe producten bij de klant.

Functie

Accountmanager

Leeftijd

47

Woonplaats

Zwijndrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Word, MS Excel, MS PowerPoint