Ferdinand (Administratief Medewerker)

Ferdinand heeft de eerste jaren na zijn studie een kijkje genomen in verschillende keukens. Zo heeft hij brede werkervaring opgedaan, als o.a. verkoper en secretariaatsmedewerker. De laatste jaren was hij vnl. ondersteunend werkzaam op het gebied van online marketing. Hij hield zich vooral bezig met publicaties via verschillende mediakanalen, waaronder ook het intranet. Ook heeft Ferdinand de administratie verzorgd voor medische bureaus. Door zijn expertise en inzicht heeft hij steeds meer verantwoordelijkheden gekregen in zijn werk en is hij doorgegroeid binnen het bedrijf. Helaas door reorganisatie heeft Ferdinand afscheid moeten nemen van zijn voorlaatste werkgever. Hierna heeft hij een tijdelijke opdracht aangenomen via een uitzendbureau en daar is vorige week een eind aan gekomen. Daarom is Ferdinand nu hard op zoek naar een leuke nieuwe baan, het liefst voor langere termijn.

 

Ferdinand is een echte teamplayer en vindt het leuk om samen aan projecten te werken. Hij werkt met plezier ondersteunend aan het implementeren en optimaliseren van campagnes en processen. Ferdinand is serieus in zijn werk en vindt het belangrijk om goed werk af te leveren. Hij heeft een hoog gebalanceerd loyaliteitsgevoel, waardoor hij zich graag -meer dan behoort bij zijn takenpakket- nuttig maakt binnen het bedrijf.

 

Ferdinand is per direct beschikbaar voor 36-40 uur met een salarisindicatie van € 3.000 ,- bruto op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Medisch Advies aanvragen verwerken in Vita;
  • Verantwoordelijk voor aanleveren complete dossiers bij de Medisch Adviseurs;
  • Ontbrekende informatie opvragen bij verzekeraars;
  • Het digitaliseren van fysieke dossiers;
  • Indexeren van dossiers.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

57

Woonplaats

.

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Indonesisch goed in woord en geschrift. Duits en Frans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

Office | CRM | Windows OS/MAC OSX