Lamya (Projectmanager)

Lamya heeft haar diploma Facility Management op zak en heeft ruim 6 jaar ervaring in het vak. Voordat zij het werkveld inging heeft zij een leerzame afstudeerstage gehad op Curaçao, waarin zij verantwoordelijk was als projectleider. In haar werkzaamheden in het vak heeft zij uiteenlopende taken gehad. Van het managen van projecten tot het overzien van processen, Lamya heeft het allemaal gedaan. Dat zij goed is in wat zij doet is terug te zien in het feit dat oude werkgevers haar tot op heden nog steeds benaderen voor advies. Met haar huidige ervaring is Lamya op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project- of Procesmanager, waarin zij haar kennis en kunde kan toepassen.

 

Als gedreven dame werkt Lamya resultaatgericht en houdt zij er van haar werk op tijd en nauwkeurig uit te voeren. Daarnaast is Lamya een creatieveling die in haar vrije tijd graag dieren spot en op reis gaat. Deze creativiteit is terug te zien in hoe Lamya haar werk aanpakt en er voor zorgt dat alle uitdagingen die op haar pad komen op de beste manier opgelost worden. Met het respect dat zij heeft voor anderen en haar loyaliteit naar haar team, is zij voor iedere werkgever een aanwinst!
 

Lamya heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op fulltime basis.

Werkzaamheden

Lamya is hier begonnen als Adviseur Basis Dienstverlening en is vervolgens Specialist Services geworden.
  • Adviseren van cliënten over werk, administratieve werkzaamheden en klantenservice;
  • Coachen en begeleiden van werkzoekenden, zoals het opstellen van cv's en een plan van aanpak maken voor cliënten;
  • Inventariseren van verschillende lopende projecten vanuit verschillende kanalen en analyseren hoe het met de voortgang staat;
  • Inzichtelijk maken welke gegevens uitgewisseld worden met diverse partijen, zowel intern als extern;
  • Lopende verandersignalen opvolgen, opschonen of overdragen;
  • Samenwerken met specialisteren voor het up-to-date houden van kennis van lopende zaken; 
  • Contact onderhouden met gemeentes over lopende projecten.

Functie

Projectmanager

Leeftijd

32

Woonplaats

Capelle aan den IJssel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office