Marian (Accountmanager)

Marian is een ervaren Accountmanager die inmiddels 34 jaar in het vak zit. Zij heeft bij diverse internationale bedrijven in de AGF-sector gewerkt, met een verscheidenheid aan klanten en leveranciers verspreid over de hele wereld, waaronder in Frankrijk, Zwitserland en Colombia. Marian is verantwoordelijk geweest voor zowel de inkoop, als de verkoop van fruit, groente en specialiteiten. Hierdoor heeft zij veel kennis van deze producten. Doordat ze altijd met internationale relaties gewerkt heeft, spreekt Marian de Engelse, Franse en Duitse taal goed. Op dit moment is Marian op zoek naar een nieuwe uitdaging in de binnendienst, waarin zij haar ervaring en kennis kan inzetten als Commercieel Medewerker Binnendienst
 
Als sympathieke dame is Marian iemand die graag onder de mensen is. Zij vindt het belangrijk om relaties goed te onderhouden, zowel in haar privéleven, als op het werk. Daarom werkt zij graag binnen een team waarin er korte lijnen onderhouden worden. Nauwkeurigheid en gedrevenheid zijn twee eigenschappen die Marian goed beschrijven en wat zij tracht in te zetten in haar volgende uitdaging. Bovendien staat duurzaamheid centraal in haar leven, wat terug te zien is in hoe zij consumeert en in haar affiniteit met de AGF-sector.
 
Marian is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- op basis van een 32-urige werkweek.  
 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand door middel van acquisitie;
  • Strategisch vorm en inhoud geven aan de samenwerking met klanten op basis van kwantiteit en kwaliteit;
  • Marktpositie van het bedrijf versterken door in te spelen op actuele marktontwikkelingen;
  • Opstellen van accountpannen, uitvoeren en rapporteren aan de directeur. 

Functie

Accountmanager

Leeftijd

62

Woonplaats

Schiedam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels , Frans en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AS 400 Keelings, Navision, Profix, MS Office.