Rianne (Recruiter)

Rianne is al jaren werkzaam bij een overheidsinstelling. Hier is zij in de regio van Hengelo begonnen als informant, coach en ondersteuner van nieuwe medewerkers. Omdat zij samen met haar partner een huis in de Randstad gekocht heeft, is zij intern gaan solliciteren en aan de slag gegaan als Invorderingsmedewerker. Dit doet zij deels in Amsterdam en deels in Utrecht, waar Rianne de opleiding tot invorderingsspecialist volgt. Echter mist zij de uitdaging en het sociale contact in haar huidige baan. Zodoende is de recruitment op haar pad gekomen. Rianne voelt zich aangetrokken tot het mensgerichte aspect van het werk en staat graag in contact met mensen om hen te helpen bij het vinden van de juiste baan. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Recruiter in een bedrijf waarin zij haar gedrevenheid kwijt kan.

 

Met haar sociale en open persoonlijkheid is Rianne graag onder de mensen te vinden. Vandaar dat zij het ook fijn vindt om in een team terecht te komen waarin er korte lijnen onderling onderhouden worden en er makkelijk contact gelegd kan worden. Door haar behulpzame karakter staat Rianne altijd klaar voor haar collega’s. Dat dit haar goed af gaat is terug te zien in haar eerdere rol als coach en leidinggevende op de invorderingsafdeling. In haar vrije tijd duikt ze minstens vier keer per week de sportschool in. Deze discipline is tevens ook kenmerkend voor haar werkethiek.

 

Rianne heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 2750,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Behandelen van verzoeken van burgers voor bijvoorbeeld betalingsregelingen, bezwaren en/of kwijtscheldingen voor verschillende belastingmiddelen;
  • Leidinggevende verantwoordelijkheid over een aantal medewerkers op dezelfde afdeling;
  • Als vraagbaak het eerste aanspreekpunt voor andere invorderingsmedewerkers; 
  • Interne opleiding volgen tot invorderingsspecialist om het aanspreekpunt te worden van andere collega's over lastige vraagstukken over bovengenoemde zaken en beslaglegging.

Functie

Recruiter

Leeftijd

30

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office