Rochelle (Administratief Medewerker)


De energieke en representatieve Rochelle is een jongedame met enorm veel potentie in haar mars, die op dit moment goed weet wat zij wil. Na gestart te zijn met de hbo-opleiding Toegepaste Psychologie, kwam zij er al snel achter dat zij haar plezier uit werken haalt. Daarom is zij aan de slag gegaan als administratief/verhuurmedewerker in de automotive branche. In deze functie heeft zij zich goed kunnen ontwikkelen als professional en heeft zij veel geleerd met betrekking tot het opstellen van contracten, factureren en crediteren en andere administratieve werkzaamheden. Om zich verder te ontwikkelen is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker of Secretaresse.

Rochelle is een goedlachse dame met een sociaal karakter. Dat zij makkelijk met een diversiteit aan mensen om kan gaan en servicegericht te werk gaat, is terug  te zien in haar dagelijkse contact met klanten en collega’s. Rochelle hecht in haar werk veel waarde aan gestructureerd en nauwkeurig werken. Onder druk gaat zij aan en met haar prestatiegerichte mentaliteit zorgt Rochelle ervoor dat zij net dat stapje harder loopt voor het beste resultaat!

Rochelle is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Op verschillende festivals in Nederland als barmedewerker meedraaien;
  • Opnemen van bestellingen van klanten, deze klaarmaken en uitgeven;
  • Klaarzetten van bestellingen voor een goede doorloop van klanten;
  • Bijvullen van voorraden;
  • Schoonmaken van de werkplekken;
  • Samenwerken in teamverband en klantvriendelijkheid handhaven. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Mondriaan, Carwise.