Join the gang!

Net als iedere organisatie die vooruit kijkt zijn ook wij voortdurend op zoek naar talent. Naar Extra Talent. Naar jou…?

Moet je wel even een paar zaken afvinken. Ten eerste ben je contactueel sterk. Je straalt vertrouwen uit, je bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en – laten we dat vooral niet vergeten – jezelf. Over die en alle andere kwaliteiten die nodig zijn om bij ons op niveau te kunnen presteren beschik je ruimschoots en ontwikkel je verder tijdens je interne training.

Wat je bij ons kunt verwachten? Een hele toffe werksfeer. Waarin iedereen er voor 100% tegenaan gaat, maar tegelijkertijd relaxed blijft. Want zit je lekker in je vel, dan werk je met plezier en presteer je beter. Met alle gunstige effecten van dien. Want voor iedere match die jij tot stand brengt ontvang je een bonus die heel leuk kan oplopen…

Mogen wij u voorstellen: het neusje van de zalm

Ziehier, onze consultants. De jongens, meiden, mannen en vrouwen die voor je door het vuur gaan. Eén daarvan wordt dus jouw persoonlijke begeleider-coach-mentor-maatje. Een buddy die niet van je zijde wijkt voordat er een match is gevonden. Dat hij of zij daarbij regelmatig ruggenspraak houdt met collega’s, dat is vanzelfsprekend. We zijn namelijk een team, een hecht team, dat elkaar helpt, ondersteunt en tot grote hoogte opstuwt.

Kijk, dat is nou ook dat Extra van Extra Talent!

Anne Pel


workConsultant Office
location_cityBreda
Placeholder

Tim Coljee


workDirecteur
location_cityRotterdam
Tim Coljee

Gwenny Noels


workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven
Placeholder

Van Eindhoven en van Supply Chain. Elke Inkoper, Business Analyst of Supply Chain Coördinator in de regio Eindhoven kent haar naam. Of zou die in ieder geval moeten kennen. Dat komt in ieder geval nog wel. Waarom? Bij Gwenny gaat het om de kandidaat. Ze bespreekt als geen ander wat iemand wilt gaan doen. En misschien nog wel belangrijker: wie die persoon is. Op een vrolijke, directe en klantgerichte manier. Altijd op basis van vertrouwen: 'een open boek'. Zo helpt ze iedereen met een glimlach naar buiten. En met een mooie nieuwe uitdaging in de pocket!

Het Complete Team

Neem een kijkje in onze keuken!

En check of jij een Extra Talent bent!

Met de Talent Pitch krijg je spelenderwijs een uitstekend beeld van wat je kunt verwachten van werk in een bepaalde sector. Breng je het er goed vanaf, dan verhoog je je kans op een baan. Kies dus je Talent Pitch en let the play begin!

Proef de sfeer in Amsterdam!

Word jij onze nieuwe Sales & Recruitment Consultant?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan in Amsterdam? Maar wil je eerst graag weten én zien wat je kunt verwachten? En wat er van jou verwacht wordt? Ervaar dan Extra Talent Amsterdam!