Werken als Extra Talent

Successen vieren we samen

Samen sta je sterker dan alleen. Bij Extra Talent werken alle Consultants elke dag keihard samen om bedrijven met kandidaten te matchen. De successen die daaruit voort komen worden net zo hard gevierd! Voeg jij je als Consultant bij ons team?

Zo is het om te werken als Extra Talent

Onze Consultants werken elke dag aan perfecte matches tussen bedrijf en kandidaat. Dat doen ze niet alleen, maar samen! Door onze samenwerking halen we het beste uit elkaar en uit ons werk. Jij kiest als Consultant zelf op welke kant jij je meer wilt focussen: de bedrijven of de kandidaten. Jouw doel is om de loopbaan van anderen zo goed mogelijk te begeleiden. Het samen vieren van onze successen is belangrijk voor ons. Er staan dan ook geregeld bedrijfsuitjes en evenementen op jouw agenda als Consultant

“If you want to go fast go alone. If you want to go far go together. - Larrson” 

Je nieuwe collega's leren kennen? Bekijk de video.

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Wil je meer weten over Extra Talent of de mogelijkheden die we hebben voor jou? Neem contact op met onze Corporate Recruiter via WhatsApp of via het contactformulier.

Stuur een WhatsApp bericht

Contactformulier

Of zelf verder inlezen?

Help talenten een stap verder in hun carrière en vier het feestje met ons mee. Lees hier meer over de functie Recruitment Consultant en ontdek of het wat voor jou is.