Nog meer succes en groei door de juiste match

De ideale match tussen

Professional en bedrijf

Een goede match vind je door te kijken naar de specifieke vraag en het individu. Van zowel kandidaat als bedrijf maken wij daarom een uitgebreid profiel. Zo wordt de ideale match gevonden. Tijdens een plaatsing blijft Extra Talent in een coachende en adviserende rol betrokken, bij kandidaat en bedrijf. Wij hebben niet voor niets een succesratio van 95%.

Supply Chain Home Afbeelding Met Tekst 1 (2)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Sta jij aan het begin van jouw carrière of ben je klaar voor de volgende stap binnen inkoop, supply chain planning of operationeel management? Extra Talent matcht jou met jouw ideale bedrijf. Van begin tot eind zijn wij jouw loopbaancoach. Onze consultants coachen je door het gehele sollicitatieproces. Uit het oog, is niet uit het hart: tijdens de plaatsing evalueren we regelmatig hoe de nieuwe functie je bevalt. Zo blijven we betrokken.  

Ontdek hoe wij je helpen

Op zoek naar nieuw talent?

Er komt een hoop kijken bij het vinden van de ideale match. Van elke kandidaat maken wij, door middel van een uitgebreid kennismakingsgesprek en eventueel de Harver Talent Pitch (assessment), een uitgebreid profiel. In dit profiel worden zaken als werkervaring, competenties, persoonlijkheid en ambitie duidelijk in kaart gebracht.

Dankzij ons netwerk en onze expertise van de sector supply chain vinden wij snel de perfecte kandidaat die naadloos aansluit op uw bedrijf. Door het wervings- en sollicitatieproces uit handen te nemen, wordt uw kostbare tijd bespaard.

Ontdek hoe wij dit voor u waarmaken
Supply Chain Home Afbeelding Met Tekst 2 (3)

Supply chain of logistiek, wat is het verschil?

Ons label Logistiek bestaat al meer dan 20 jaar. In de loop der jaren ontstond er steeds meer diversiteit binnen de functies. We merkten dat er behoefte was ontstaan aan bemiddeling van andere type functies. Functies die meer omvatten dan alleen logistiek.

Onder logistiek verstaan wij het zo efficiënt mogelijk inrichten van de transport en opslag van goederen. Enkele voorbeelden van onze logistieke functies zijn: Transportplanner, Expediteur en Teamleider Warehouse. 

Onder supply chain verstaan we het zo efficiënt mogelijk inrichten van de gehele productieketen, die loopt van de aanvoer van grondstoffen tot het afleveren van een eindproduct bij de eindconsument. Enkele voorbeelden van onze supply chain functies zijn: Supply Chain Planner, Supply Chain Coördinator en Inkoper. 

Logistiek is dus een onderdeel van de supply chain keten.

Toch op zoek naar een talent of baan binnen de logistiek in plaats van supply chain? Klik dan op de button voor meer informatie.

System.Net.WebException: The remote server returned an error: (401) Unauthorized.
  at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
  at ExtraTalent_Web.Application.InSocial.InSocialApi.GetDataFromApi(String url) in C:\vsts\agent2\_work\5\s\ExtraTalent-v8\Application\InSocial\InSocialApi.cs:line 250
  at ExtraTalent_Web.Application.InSocial.InSocialApi.GetReviewJson(tblConsultant consultant) in C:\vsts\agent2\_work\5\s\ExtraTalent-v8\Application\InSocial\InSocialApi.cs:line 127
  at ExtraTalent_Web.Application.InSocial.InSocialApi.GetConsultantReviewData(Int32 consultantId) in C:\vsts\agent2\_work\5\s\ExtraTalent-v8\Application\InSocial\InSocialApi.cs:line 42
  at ASP._Page_Views_Partials_ReviewCarousel_cshtml.Execute() in D:\hostingspaces\ExtraTalent2\extra-talent.nl\wwwroot\Views\Partials\ReviewCarousel.cshtml:line 67
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, IPublishedElement content, String editorAlias, String viewPath, String previewViewPath, Boolean isPreview)
  at ASP._Page_app_plugins_doctypegrideditor_render_DocTypeGridEditor_cshtml.Execute() in D:\hostingspaces\ExtraTalent2\extra-talent.nl\wwwroot\app_plugins\doctypegrideditor\render\DocTypeGridEditor.cshtml:line 28
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in D:\hostingspaces\ExtraTalent2\extra-talent.nl\wwwroot\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20

Verschil tussen supply chain en logistiek

De termen ‘supply chain’ en ‘logistiek’ worden vaak met elkaar verward. De ter…
calendar_today 30-07-2021

Supply Chain Manager

In dit blogartikel behandelen we de functie Supply Chain Manager. Onderwerpen…
calendar_today 02-07-2021

Supply Chain Planner

De blogserie Supply Chain Works zet diverse supply chain functies in de spotli…
calendar_today 04-06-2021