Teresa (Supply Chain Planner)

Teresa heeft ruim zeven jaar ervaring binnen de Supply Chain en heeft zich voornamelijk bezig gehouden met planmatige werkzaamheden en transport. Momenteel is ze werkzaam als Supply Chain Medewerker bij een internationale handelsorganisatie, waar ze met plezier verantwoordelijk is voor de voorraadplanning, transportplanning en forecasting. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen en onderhoud ze het contact met de leveranciers in Azië. In haar werkverleden heeft ze tevens te maken gehad met brede logistieke werkzaamheden op de internationale markt. Teresa wil graag meer tijd met haar kinderen doorbrengen en de reisafstand wordt haar te veel. Met deze reden is ze klaar voor een nieuwe functie als Supply Chain Planner en is ze beschikbaar voor 32 uur. 

Teresa is een sociaal vaardige, intelligente vrouw die graag haar verantwoordelijkheden neemt en zelfstandig werkt. Haar analytische vaardigheden en sterke cijfermatige onderlegdheid maken haar een goede planner. Ook zorgt dit er voor dat ze nauwkeurig werkt en goed overweg kan met Excel en ERP systemen.

Teresa heeft een opzegtermijn van een maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
 

Werkzaamheden

  • Non-food producten inkopen tegen optimale condities van prijs, kwaliteit en levertijd;
  • Analyseren van de internationale leveranciersmarkt en het volgen van relevante ontwikkelingen;
  • Importopdrachten begeleiden vanuit Azië;
  • Beheren van de voorraadplanning;
  • Beheren van de transportplanning
  • Het maken van forecasts omtrent de voorraad;
  • Data verwerken en optimaliseren in Mamut.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

37

Woonplaats

Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, Russische, Oekraiense taal in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Oekraïens uitstekend in woord en geschift, Russisch goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Cash, Mamut, FRED, Exact