Jeffrey (Supply Chain Coördinator)

Jeffrey heeft sinds 2007 interessante stappen mogen maken binnen de Supply Chain. Zo is hij begonnen als Supply Chain Coördinator bij een Zuid-Afrikaanse Citrus Importeur, waar hij ook direct de Zuid-Afrikaanse taal heb mogen leren. Na ruim 4 jaar zichzelf binnen deze functie te hebben ontwikkeld, nam hij een nieuwe uitdaging aan in een soortgelijke rol in de Retail branche. Na 5 jaar kreeg Jeffrey een leidinggevende functie aangeboden bij een non-food discountwinkelketen als Teamlead Proces Control. Gedurende het bekleden van deze rol heeft hij, naar eigen zeggen, zijn communicatie skills zeer gevorderd mogen ontwikkelen. Deze ontwikkelingen nam hij mee in zijn vervolgstap als Supply Chain Manager bij een distributeur van modemerken, waar hij onder andere heeft mogen fungeren als Business Specialist tijdens de implementatie van het nieuwe ERP systeem ‘Dynamics’. Momenteel is Jeffrey Supply Chain Specialist bij een supermarkt. Hier is hij verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van verbeterprojecten. Zo heeft hij recentelijk het verbeterproject ‘Lost & Found’ afgerond met als resultaat dat de aantal boekingen met 30% zijn verlaagd. Jeffrey zit eigenlijk qua functie en verantwoordelijk nog goed op zijn plek, echter is het Supply Chain team niet compleet bij zijn huidige werkgever en zal dit ook nog op de korte termijn gebeuren. Dit resulteert in het feit dat Jeffrey het sparren met directe collega’s mist. Omwille van deze reden is Jeffrey samen met Extra Talent aan het oriënteren op de huidige arbeidsmarkt. Een functie waar hij operationeel mag plannen maar ook enige analytische taken toegewezen krijgt, heeft vooral zijn interesse.

Jeffrey heb ik leren kennen als een sociaalvaardige jonge man met een zeer positieve instelling. Hij heeft veel kennis van zijn vakgebied en toont daarin ook zeer veel enthousiasme. Wat verder erg voor Jeffrey spreekt is dat hij een creatieve en ondernemende werkinstelling heeft. Tevens omschrijft hij zichzelf als een eerlijk persoon met een groot rechtvaardigheidsgevoel, is nauwkeurig en punctueel. Kortom, een fijne toevoeging voor iedere organisatie.

Jeffrey heeft een maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor onder andere de emballage. Draagt zorg voor het afstemmen van saldo's met leveranciers, het coördineren en initiëren van periodieke fusttellingen;
  • Het uitoefen van audits op procesbeschrijvingen en werkinstructies, tezamen met de operatie optimaliseren waar nodig;

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Windows, MS Office, Navision, Salesforce, King, Google Adwords, Google Analytics, Mac OS X