Simon (Filiaalmanager)

Simon heeft 5 jaar ervaring opgedaan als Inkoper bij een toonaangevende retail winkel in Nederland. Hij heeft de afgelopen 15 jaar bij deze organisatie gewerkt en is  van bedrijfsleider doorgegroeid in de richting van Inkoper en uiteindelijk zakelijk accountmanager voor de organisatie. Hij heeft als Tactisch inkoper zich bezig gehouden met het onderhandelen met leveranciers en het contact met nieuwe leveranciers gevoerd. Verder hield Simon zich bezig met de controle van de voorraadbeheer, forecasting van 1 jaar, misstanden controleren en oplossen en verantwoordelijk voor de inkoop van het bruingoed. Simon had in deze tijd veel verantwoordelijkheden maar dit is door de centralisatie van de organisatie steeds verder terug gedrongen, daarnaast is de functie Inkoper op zijn vestiging komen te vervallen. Hierdoor is hij aan de slag gegaan als zakelijk accountmanager en is hij verantwoordelijk voor grote verkoopdeals, als neventaak verwerkt hij ook de facturatie van de locatie. Na 15 jaar is Sico toe aan een nieuwe uitdaging binnen de inkoop waar hij weer meer verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt. Om deze reden is hij samen met Extra talent op zoek naar een nieuw uitdaging. 

Simon is op mij overgekomen als een intelligente man, die trouw is naar zijn werkgever en commercieel ingesteld is. Cijfermatig is hij sterk en dit is terug te zien door de verantwoordelijkheid die hij krijgt voor het verwerken van de huidige facturatie. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €4.100,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

Verkoopleider (2007-2014):
draaiboek
Eindverantwoordelijke 40% winkel
opleiding en coachen werknemers
leidinggeven

Inkoper (2014- 2019)
controle voorraadbeheer
forecasting
misstanden controleren
inkoop bruingoed

Accountmanager zakelijk ( 2019-heden) 
Sales afspraken zakelijke klanten
facturatie verantwoordelijkheid

 

Functie

Filiaalmanager

Leeftijd

44

Woonplaats

Nederlands, Engels en Duits.

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: N/A Nederlands Geschrift: N/A Engels Woord: N/A Engels Geschrift: N/A Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

MS Office.