Demi (Supply Chain Planner)

Demi is in het bezit van haar Bachelor ‘Logistiek & Technische Vervoerskunde’ en Lean BlueBelt en heeft daarbij 3 relevante stages gelopen en 6 jaar praktijkervaring opgedaan. Door de jaren heen heeft Demi zich stormachtig kunnen ontwikkelen van Voorraadbeheerder tot volwaardig Supply Chain Planner. In haar plannersfuncties heeft Demi te maken gehad met het opstellen van middellange en lange termijn planningen, waarbij zij forecasts heeft opgesteld tot wel 10 jaar vooruit. Daarnaast heeft ze verschillende projecten klein- en grootschalige projecten gedraaid, welke toegespitst waren op procesoptimalisatie en het verbeteren van de service richting de klant. Ondanks dat Demi het naar haar zin heeft en de mogelijkheid krijgt om door te groeien, wil ze haar analytische vermogen nog meer gaan toepassen. Demi heeft bij ons aangegeven zich te willen gaan focussen op het analyseren en verbeteren van processen. Dit vindt zij terug in een functie als Supply Chain Engineer of Projectmanager.

Op ons is Demi overgekomen als een zeer analytische en communicatief vaardige vrouw, die exact weet wat ze wil in het leven. Haar ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel druipt van haar af en je weet direct wat je aan haar hebt. Wanneer ze over haar vak spreekt, doet ze dit met verven en het lijkt daarom alsof ze al veel langer in de sector actief is. In haar vrije tijd is Demi zeer sportief aangelegd en ook nog eens Hoofdtrainster bij een turnselectie. Zoals ze zelf aangeeft, zit Demi niet graag stil.

Demi heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur beschikbaar en heeft daarbij een salarisindicatie van € 4.750,- op fulltime basis.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en in geschrift.

Computervaardigheden

ERP, SAP Business One, Ortec Shortrec, MS Office; Word, PowerPoint, Excel