Roel (Supply Chain Planner)

Roel heeft ruime ervaring als Productieplanner, Materiaalplanner en Purchase Manager. Zo was hij als Productieplanner verantwoordelijk voor het bewaken van het voorraadbeheer met betrekking tot grondstoffen en halffabricaten, daarnaast verzorgde hij de planning van de productie en de benodigde personele inzet. Als Materiaalplanner lag de verantwoordelijkheid bij Roel om orders aan te nemen en deze af te stemmen met de productieplanning waarbij hij ondersteuning biedt aan de Customer Service waardoor hij de levertijden continu optimaliseert. Tevens is Roel Key-user en eindverantwoordelijke voor het implementatieproces van het ERP-systeem Netsuite. In Roel zijn huidige rol is hij wederom eindverantwoordelijk voor alle operationele inkoop gerelateerde zaken en het implementatieproces van EazyStock en stuurt hij een team aan van zes inkoop collega’s. Samen met Extra Talent is Roel op zoek naar een uitdagende functie als Supply Chain Coördinator.

Roel is een sympathieke man met een warme persoonlijkheid. Met zijn prettige manier van communiceren weet hij op een vriendelijke manier mensen aan te spreken waardoor hij makkelijk kan schakelen met verschillende collega’s binnen de organisatie. Roel heeft niet alleen een fijne persoonlijkheid, maar is ook erg ambitieus. Een organisatie waarbij hij zijn kennis van het implementatieproces kan delen en uitbreiden is de ideale situatie voor Roel en uw organisatie.

Roel heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Plannen van de productieprocessen waarbij hij veel contact heeft met verschillende afdelingen;
  • Orders aannemen en deze afstemmen met de productieplanning;
  • Zorg dragen voor de optimalisatie met betrekking tot de levertijden en ondersteuning bieden aan de Customer Service;
  • Key-user van het implementatieproces van ERP-systeem Netsuite.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

50

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact Globe, AW, Netsuite, MS Office: Excel, Word, Outlook.