Marco (Productieplanner)

Marco is jaren voor het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek Management al begonnen te werken in de logistiek. Met ruim 23 jaar ervaring, is Marco inmiddels zeer ervaren binnen de Logistiek en Supply Chain te noemen. Een groot deel hiervan is hij werkzaam geweest als productieplanner waardoor hij verantwoordelijk was voor het opstellen van een productieplanning, hiervan stelde hij de wekelijkse planning op in Exact, rekening houdend met kwaliteitseisen. Behalve het organiseren en implementeren van verbeterprojecten heeft hij zich ook bezig gehouden met het beheren en monitoren van de voorraden in Exact. Wegens privéomstandigheden is hij een tijd gestopt met werken. Nu dit proces afgerond is, is Marco op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner binnen de Supply Chain waarbij de werktijden flexibel zijn.

Marco is een doorzetter die voor iedereen altijd klaarstaat. Naast zijn werk heeft hij een Hbo-opleiding en verschillende cursussen weten af te ronden. Tevens heeft hij ervaring opgedaan als leidinggevende over teams die soms wel bestonden uit bijna 20 fte. Zo ontfermde hij zich naast het maken van de personeelsplanning ook over het aansturen en coördineren van diverse productiemedewerkers. Hij is een echte teamplayer, heeft een groot probleemoplossend vermogen, is klantgericht en werkt het best onder tijdsdruk. “Nee” kent hij niet. Hij zal namelijk altijd een weg naar Rome vinden.

Marco is per direct beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Werkzaamheden

  • Maken van de productieplanning;
  • Up to date houden van voorraden;
  • Zorgen dat alles in de juiste procesvolgordes gemaakt kan worden;
  • Nauw contact met teamleiders en snel kunnen schakelen;
  • Bijhouden van data (historie, acties e.d.;
  • Monitoren productieorders.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

43

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Exact Globe, Baan, Ridder, WMS WAMAS, ISAH, Glovia G2 en MS Office (Word, Excel)