Jurgen (Supply Chain Manager)

Jurgen is een leidinggevend talent en is op dit moment verantwoordelijk voor meerdere grote contracten binnen een logistiek dienstverlener. Hij heeft de Customer Service, Warehousing, Transport en Administratie vanuit het niets opgezet voor een drietal grote klanten. Alle Supply Chain processen die hierbij komen kijken heeft hij in principe de verantwoordelijkheid over. Zo probeert hij ook steeds meer uit handen te nemen van de klant, tot de allerlaatste stap. Continuous Improvement is hierbij erg van belang; de Lean mentaliteit is door de hele organisatie breed ingevoerd. Jurgen haalt het beste uit zijn mensen door ze te betrekken bij deze processen en van iedereen verbeterpunten op te halen. Hij coacht op een positieve en ondersteunende manier, iets wat zijn mensen kunnen bevestigen. Zijn filosofie is dat je benaderbaar moet zijn, mensen verder moet laten denken dan hun eigen takenpakket en zoveel mogelijk moet delegeren; mensen in hun kracht zetten. Hij heeft al veel meegemaakt binnen zijn werkgever en is gaandeweg steeds meer betrokken geraakt bij de bredere Supply Chain processen. Het plafond is nu een beetje bereikt, wat ook de reden voor het rustig verder kijken naar een mooie volgende stap in zijn carrière. Het liefst een waar hij zijn passie voor de Operatie en het bedrijfsbureau kan combineren met zijn aanleg voor procesverbetering en analyses.

Jurgen is analytisch sterk en komt over als een betrouwbare, sociaal zeer vaardige man met veel kennis en ervaring. Zijn oplossingsgerichtheid valt al sinds de start van zijn carrière op, iets wat zijn ambitie om zich voortdurend te blijven ontwikkelen zeker van pas komt. Door zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel zal hij niet snel loslaten zodra hij zich in iets heeft vastgebeten.

Jurgen heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Eindverantwoordelijk voor een drietal grote accounts;
 • Opzetten & aansturen van Customer Service, Transport en administratie voor de huidige klanten;
 • Het selecteren van vervoerders; 
 • Invoicing van het Warehouse & Transport proces;
 • Het bewaken van kosten en budgetten;
 • Het bepalen van klant KPI’s en het monitoren daarvan;
 • Monitoring van de shared mailboxen;
 • Inbound en outbound stromen controleren;
 • Dagelijks stimuleren en implementeren van continuous improvement;
 • Het houden van MBR’s & QBR’s met klanten/vervoerders waarin de issues en de KPI’s besproken worden;
 • Het bespreken van nieuwe kansen en het maken van duidelijke (prijs) afspraken.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

31

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Visio, Navision (ERP), SAP (ERP), Exact, WMS, DLX, MS Office; Word, Excel, Access, PowerPoint