Ashwin (Expediteur)

Ashwin heeft inmiddels 8 jaar ervaring in de Logistiek. In zijn huidige functie als Operations Coördinator is hij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de zeevracht. Dagelijks staat hij in contact met de internationale klanten en rederijen om dit proces vloeiend te laten verlopen. Naast deze werkzaamheden zoekt Ashwin ook dagelijks contact met de interne sales afdeling om de levervoorwaarden en de prijzen te bespreken. Hierdoor is Ashwin erachter gekomen dat hij van deze commerciële werkzaamheden enorm veel energie krijgt. Daarom is Ashwin op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain waar hij zijn commerciële drive verder kan ontwikkelen.

Ashwin is een commerciële man met ambities. Hij stelt doelen voor zichzelf en doet er dan ook alles aan om deze doelen te bereiken. Dit is ook terug te zien aan zijn werkervaring, hij heeft zichzelf van heftruckchauffeur opgewerkt tot volwaardig Operations Coördinator. Hij geeft aan dat hij bij zijn huidige baan het plafond heeft bereikt en dat hij graag een stap zou zetten naar de Supply Chain zodat hij zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Ashwin heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.

Functie

Expediteur

Leeftijd

34

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Spaans, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Polaris MS Office: Word, Excel (goed), powerpoint, outlook