Arnold (Productieplanner)

Arnoud heeft ruim 3,5 jaar ervaring als Materiaalplanner. Hiervoor werkte hij nauw samen met de productieplanners en zorgde voor een optimale voorraad aan grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Dit deed Arnoud door de lange termijn productieplanning en de forecast te analyseren en monitoren. Hij bestelde vervolgens de producten bij leveranciers wereldwijd en plande de leveringen hiervan in. Daarnaast coördineerde hij dagelijks de goederenstromen vanuit het warehouse naar de productielocatie aan de hand van de korte termijn productieplanning. Problemen in de productie loste hij samen met de productieplanner op door te kijken naar alternatieve grondstoffen of verpakkingsmaterialen. Arnoud beheerde ook de artikeldata in het systeem waarvoor hij nieuwe recepten aanmaakte, specificaties van grondstoffen en verpakkingsmaterialen up-to-date hield en stuklijsten samenstelde. Helaas was er door een interne verschuiving geen ruimte meer voor Arnoud binnen de organisatie waardoor hij gedwongen een stap moest maken. Door de Coronacrisis ging het van kwaad tot erger en viel hier het werk enorm terug. Met deze reden staat Arnoud open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Wij hebben Arnoud leren kennen als een rustige, sociale jongeman. Hij is een echte teamplayer en is erg betrokken bij de organisatie en ondersteunt zijn collega’s dan ook waar nodig. Arnoud schakelt gemakkelijk met verschillende interne afdelingen en externe partijen om zo de supply chain processen goed op elkaar af te stemmen en de juiste partijen tijdig te informeren. Doordat Arnoud ook veel met Duitse leveranciers heeft gewerkt beheerst hij ook deze taal goed. 

Arnoud is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aannemen, verwerken en inplannen van binnenkomende orders in het systeem;
  • Rekening houden met verschillende eisen van en overeenkomsten met de klant en deze koppelen aan de orders (grondstoffenlijst, type verpakking);
  • Monitoren en verwerken van data in het systeem (EDI);
  • Schakelen met de Logistiek planners en transportplanners over binnenkomende en lopende zendingen.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

30

Woonplaats

Regio Gouda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, BAAN & MS Office; Excel (goed), Word en PowerPoint