Marina (Productieplanner)

Marina heeft al ruime ervaring binnen de Supply Chain. Zo heeft ze meerdere jaren ervaring opgedaan als Supply chain planner bij een groot internationaal productiebedrijf en ook productieplanning ervaring bij een ander productiebedrijf.  Marina had diverse verantwoordelijkheden, zij was onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van verstoringen in het productie proces. Bij het ontbreken van onderdelen was het Marina haar taak om alle mogelijke oplossingen in kaart te brengen en de beste optie aan te dragen. Marina is goed bekend met het achterhalen van informatie in SAP, het aanmaken van orders en werkinstructies maken aan de hand van bestaande en nieuwe processen. Bij haar laatste twee werkgevers, productieorganisaties in de Food, was zij als Project Medewerker verantwoordelijk voor het aanpakken van verschillende processen. Ze heeft bijvoorbeeld een spagettidiagram gemaakt voor ritten en gezocht naar mogelijke oplossingen voor de waste. Zij zocht actief naar knelpunten, op zowel de productievloer als in data. Hierdoor kreeg ze snel inzicht in wat er verbeterd moest worden. Hiernaast heeft ze ook een dynamische tool in Excel gemaakt die in 1 opslag de gemaakte kosten kon laten zien. Marina is een echte aanpakker en is administratief zeer sterk. Vanwege de Corona pandemie is Marina per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Marina is te omschrijven als een leergierige dame die alle processen van A tot Z wilt leren kennen. Zij is een harde werker en wil alles snel onder de knie krijgen. Naast dat ze zeer collegiaal is, is ze flexibel inzetbaar en werkt ze oplossingsgericht. Haar positieve houding en vindingrijkheid om problemen op te lossen zorgen er voor dat zij bij iedere opdrachtgever een aanwinst is voor het team. Daarnaast werkt Marina graag in teamverband en vind ze het leuk om te overleggen en de leiding te nemen.

Marina is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren van data over de  transport ritten in Duitsland;
  • Hier een tool in Excel voor gemaakt om makkelijk een vervolg te kunnen maken op verbeteringen;
  • Hieruit de data halen die nodig was om in een straal van 100 km aansluit opties te vinden en ik kaart te brengen;
  • Een dynamisch tool in Excel gemaakt samen met een collega die in het project gebruikt kon worden om de aansluitingen in een kaart van 100 km in 1 oog op slag te zien en ook de kosten hier direct van te kunnen zien;
  • Ook kan het tool voor de planners gebruikt worden.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

39

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook)