Bart (Supply Chain Planner)

Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het vertalen van klantwensen naar een ontwerp en de gehele afhandeling van project van offerte tot en met oplevering;
  • Probleemanalyse, zoeken en verbeterprocessen opstellen;
  • Opstellen van protocollen;
  • Doorvoeren van verschillende verbeteringen en implementaties van processen. Daarin volgen van het gehele proces van concept-engineering tot implementatie.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

33

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel & PowerPoint