Lisa (Customer Service Medewerker)

Al op jonge leeftijd kwam Lisa in aanraking met het transport. Haar vader was chauffeur en internationaal planner waardoor zij vaak mee mocht op de wagen en veel van hem heeft geleerd. In september 2016 is ook Lisa haar carrière in de logistieke branche gestart. Middels een opleidingstraject bij een logistieke dienstverlener heeft zij op de afdeling customer service en binnenlandplanning mogen meelopen om hiermee ervaring op te doen. Aansluitend heeft Lisa de administratieve afhandeling van transporten, inclusief CMR's, ADR- en exportdocumentatie afgehandeld. Tevens heeft Lisa ervaring met het aansturen van een team van 45 medewerkers in de loods voor het laden en lossen van de wagens. De afgelopen maanden heeft Lisa zich volledig op het moederschap gestort, maar nu is zij klaar om opnieuw aan de slag te gaan. Haar voorkeur gaat hierbij uit naar een kantoorfunctie in een dynamische werkomgeving.

Lisa is een energieke dame die het klappen van de zweep binnen de logistieke branche goed kent. De hectiek in deze bedrijfstak heeft zij nodig om uitgedaagd te blijven. Zonder stress en diversiteit aan werkzaamheden zou ze zich maar gaan vervelen. Lisa werkt hard en is niet op haar mondje gevallen waardoor ze goed in staat is informatie van andere afdelingen op te halen of klanten te woord te staan.

Lisa is per direct voor 4 dagen in de week beschikbaar (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag) en ze heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Onderhouden van klantcontact via telefoon en mail aangaande leveringen;
  • Aannemen en verwerken van orders;
  • Monitoren van de lopende orders;
  • Registreren van problemen en late leveringen;
  • Voeren van wekelijkse vergaderingen met klant om voortgang en verbeterpunten te bespreken. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Regio Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ciel, Cadis, ITMS, Ibooking, Carrierweb, TRS, MS Office (Excel, Word, Outlook)