Amy (Stock Controller)

Met een Bachelor-diploma op zak heeft Amy nu ruim 2 jaar ervaring in de supply chain bij een grote internationale logistiek dienstverlener. Bij haar huidige werkgever is Amy gestart als Stock Controller waar zij al na 3 maanden dé aangewezen persoon was om door te groeien naar Teamleider Stock control. In deze functie houdt zij zich bezig met het analyseren van verschillende datastromen omtrent voorraadbeheer om zo nieuwe inzichten te winnen en de voorraad efficiënter in te richten. Amy heeft ruime kennis van verschillende logistieke processen. Na ruim één jaar Teamleider te zijn geweest merkte Amy dat ze meer operationeel aanstuurde en niet zo zeer haar eigen persoonlijke ontwikkeling nastreefde. Dit heeft haar doen besluiten om weer aan de slag te gaan als Stock Controller. Amy is zichzelf aan het oriënteren op de arbeidsmarkt om erachter te komen hoe zij zichzelf nog meer kan ontwikkelen. Ze is sterk in het analyseren, ontwerpen, monitoren en verbeteren van processen. Daarom is zij latent op zoek naar een fulltime functie in de supply chain of logistiek, in een rol als Proces Engineer of Stock Controller.

 

Amy is een vlotte meid die voorstander is van hard werken. Ze weet goed over te brengen én te onderbouwen wat ze kan en vooral waar ze naar op zoek is. Amy is van nature analytisch sterk. Deze skill zal ze ook altijd toepassen in haar functie. Na aanzienlijk korte tijd krijgt Amy bedrijfsprocessen onder de knie waarna zij optimalisatiemogelijkheden kan aandragen. Ze is proactief en niet bang om haar mening uit te spreken. Daarnaast is Amy een echte regelaar die het leuk vindt om te plannen en zaken op elkaar af te stemmen.

 

Amy heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van

€ 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coachen, begeleiden en aansturen van gemiddeld 25fte Stockcontrollers;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers omtrent voorraad, veranderingen en levertijden;
  • Toezicht houden op zowel persoonlijke als team targets;
  • Signaleren van knelpunten, zoeken naar oplossingen en innitieren van verbeteringen;
  • Verantwoordelijk voor verschillende procesoptimaliseringen waaronder cycle count en schrijven van nieuwe werkinstructies;
  • Geven van trainingen aan het team.

Functie

Stock Controller

Leeftijd

28

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AFAS, Reflex, JDA Red Prairie, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)