Daan (HBO Starter Supply Chain)

Daan heeft ruim twee jaar ervaring binnen de Supply Chain. Na het behalen van zijn hbo-diploma International Logistics & Economics is hij aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator, hij verantwoordelijk is voor de leveringen aan klanten wereldwijd. Voor de 80 klanten uit zijn eigen portfolio verwerkt hij de orders, koopt hij waar nodig in en regelt hij het volledige transport. Daan is daarnaast veel betrokken bij interne projecten ten behoeven van procesoptimalisatie en automatisering. Zo was hij  verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een kostprijs- en margetool en is hij momenteel als projectleider continue bezig met het verbeteren van de productiesoftware. Hiervoor plant en presenteert Daan regelmatig zijn ontwerpen en voortgang aan de betrokken partijen. Omdat Daan toe is aan een volgende stap in zijn carrière staat hij open voor een nieuwe uitdaging. 

Daan is rustige jonge, sympathieke man met een open houding. Daan is analytisch uiterst sterk en weet dit goed te combineren met zijn operationele werkhouding. Hij heeft een sterke interesse in nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de logistiek, wat ook uit de projecten die hij bij zijn huidige werkgever doet. Daan werkt hierin doelgericht en weet zijn plannen ook duidelijk te communiceren met anderen om projecten te voltooien. 

Daan heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Projectleider voor meerdere interne projecten waaronder het opzetten van een tool in het ERP systeem om de kostprijs/marge van de producten te berekenen. Daarnaast het continue optimaliseren van de productiesoftware in samenwerking met meerdere vestigingen en externe partijen. Hiervoor stelt hij designs en plannen op en presenteert deze regelmatig aan de betrokken partijen;
  • Verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van leveringen aan 80 internationale klanten uit zijn eigen portfolio;
  • Inkopen van producten bij leveranciers wereldwijd;
  • Verzorgen van transporten via weg, zee en lucht en opstellen van bijbehorende (export)documentatie;
  • Onderhandelen met transporteurs en forwarders om zo tot gunstige transportcondities te komen;
  • De productie voorzien van de juiste artikelinformatie ten behoeve van correcte labeling.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AS400 (ERP), MS Office; Excel (expert), Word, PowerPoint