Remco (Junior Inkoper)

Remco is een jonge starter op de arbeidsmarkt. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij nu op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Remco heeft tijdens zijn opleiding ervaren dat hij commercieel is en zou hier graag mee aan de slag gaan. Hij ziet in zichzelf echter geen salesman, ook al heeft hij dit jaren gedaan bij het bedrijf van zijn tante. Na het afronden van zijn opleiding heeft hij een aantal vacatures goed doorgenomen en daarin merkte hij dat hij de meeste aansluiting had met het vak inkoop. Tijdens stages merkte hij dat hij graag contact heeft met leveranciers, dat het opbouwen van relaties en contacten hetgeen is waar hij het liefst aan werkt. Dit in combinatie met zijn commerciële drive, heeft er voor gezorgd dat hij graag het inkoop vak wil leren en zich verder wil ontwikkelen op dit gebied. Remco is dan ook op zoek naar een leuke functie als Assistent Inkoper of Junior Inkoper

Remco is een sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is het een echte teamspeler die er van houdt om het beste uit zichzelf en zijn collega's te halen en op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, kijken naar kansen en hierop doorpakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verdiepen in de markt van de werkgever
  • Verdiepen in de mogelijkheden van het product
  • Verdiepen in huidige en potentiële klanten
  • Onderzoeken van mogelijkheden van leasecontracten
  • Onderzoeken van potentiële nieuwe markten
  • Verzamelen van beschikbare data en deze koppelen aan de potentiële nieuwe markten

Advies: Exploiteer het product op aanmeerhavens van jachten, hierdoor heb je dagelijks een grote nieuwe groep klanten.
Lease is een lastige niet rendabele constructie. 
Stagebedrijf is aan de slag gegaan met het advies en heeft financiers gevonden om het advies uit te voeren. De exacte exploitatie werd na zijn stage verder onderzocht. 

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (word en excel), ERP

Recent bekeken