Peter (Supply Chain Coördinator)

Peter is een ervaren professional met meer dan 10 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. In deze jaren heeft hij diverse functies gehad, waarbij hij alle facetten binnen de keten heeft gezien. Deze ervaring gebruikt hij nu dagelijks in een leidinggevende rol. In zijn huidige rol als Assistent Logistiek Manager is Peter verantwoordelijk voor de directe aansturing van 8 FTE, verdeeld over 2 afdelingen, zodat het gehele productieproces soepel verloopt. Peter is wekelijks bezig met het opstellen van de forecast, het beheren van de voorraad en het afroepen van grondstoffen ten behoeve van het proces. Daarnaast heeft Peter meerdere projecten gedraaid omtrent procesoptimalisatie. Denk hierbij aan het implementeren van een voorraad-picklocatie en het verbeteren van interne communicatie tussen Sales, Marketing en Logistiek. Ondanks dat Peter het goed naar zijn zin had, heeft er een verschuiving plaatsgevonden binnen de organisatie waardoor zijn functie is komen te vervallen. Met deze reden is Peter op zoek naar een uitdagende nieuwe rol, waarbij hij te maken krijgt met het organiseren van logistiek of productieproces van A tot Z in teamverband. Dit vindt hij terug in een rol als Supply Chain Planner/Coördinator.

Op ons is Peter overgekomen als een zeer sociale en loyale man, die door zijn vriendengroep zelfs de “Papa” van de groep wordt genoemd. Peter is organisatorisch en procesmatig sterk en krijgt veel energie van verbeterprojecten. Door zijn analytische vermogen, overziet hij snel de processen en haalt de bottlenecks eruit. Met deze inzichten is hij altijd op zoek naar verbetering in zijn werk.

Peter is per 1 december 32 tot 36 uur beschikbaar, verdeeld over 4 dagen en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van een fulltime dienstverband.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

32

Woonplaats

Boskoop

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, E1, Excel (uitstekend), Word en PowerPoint.