Sem (Technisch Inkoper)

Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Betrokken bij intern project omtrent het implementeren van een nieuw systeem;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen bestemd voor 30 schepen;
  • Inkooporders afstemmen op technische tekeningen;
  • Voeren van prijsonderhandelingen met leveranciers;
  • Contact onderhouden met leveranciers omtrent lopende zendingen, capaciteit en levertijd;
  • Opstellen van exportdocumenten.

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

2223

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AMS, CASH, Alva en MS Office; Excel (uitstekend), Word en PowerPoint.