Sanne (Productieplanner)

Sanne heeft ruim 18 jaar ervaring als Productieplanner en Administratief Medewerkster. Ze heeft 9 jaar gewerkt als Productieplanner bij een groot interieurbouwbedrijf in de omgeving van Amsterdam. Daarnaast heeft zij de andere 9 jaar van haar loopbaan gewerkt op de logistieke afdeling van een grote leverancier van papier voor drukwerk. De verhuizing van het interieurbouwbedrijf heeft Sanne doen besluiten om te stoppen met haar werkzaamheden omdat de reisafstand te groot werd. Sanne wil graag door met haar werkzaamheden als Productieplanner en zoekt daarom een bedrijf waarin haar jaren van ervaring goed benut kunnen worden.

Sanne is een hardwerkende dame die door haar vele jaren ervaring het werk makkelijk en geheel zelfstandig kan uitvoeren. Ze is bekend met de complicaties die tijdens het productieproces kunnen ontstaan en kan daarom snel en adequaat handelen. Ze werkt geordend en weet structuur aan te brengen binnen een organisatie en ze vindt dit ook erg prettig om te doen. Ze is een zeer amicaal en enthousiast persoon en kan met iedereen overweg. 

Sanne is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het bewaken van de productieplanning
  • Het verzorgen van de verdeling van de productie tussen organisatie en de uitbesteders, zodat de materialen tijdig gereed zijn
  • Het maken, vervolgen en de administratieve verwerking van inkoop-, aanvul- en productieorders 
  • Verantwoordelijk voor het behandelen en verzorgen van extra productieorders na afkeur van materialen

Functie

Productieplanner

Leeftijd

50

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP, Baan, Word, Excel, Outlook