Robert (Supply Chain Planner)

Robert is een zeer ervaren man met meer dan 15 jaar ervaring in de Supply Chain. Dit heeft hij opgedaan door steeds te blijven groeien in verschillende rollen. Dat heeft hij gedaan van Medewerker Binnendienst tot Business Planning Manager voor een internationaal productiebedrijf in opslagproducten. Binnen deze functies was Robert jarenlang met succes verantwoordelijk voor de forecasting van productie, het optimaliseren van voorraden, het opstellen van transportcontracten en het aansturen van 6 fte. Hij vormde hierbij de brug tussen de afdelingen Operations en Verkoop Binnendienst. Vanwege een reorganisatie ging de aard van zijn werk dusdanig veranderen, dat hij besloot een nieuwe uitdaging te zoeken. Hij heeft een eigen praktijk opgezet in de verzorging en wil dit naast een voltijd baan blijven doen. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Robert is een beheerste man die rust uitstraalt. Hij weet precies wat er speelt en nodig is in een productieorganisatie. Daarnaast is hij erg stressbestendig en hij weet wat tempo maken is. Hierdoor kweekt hij goodwill bij zijn collega's. Door zijn karakter is hij een aanwinst voor een team waar balans nodig is. Vanuit die aard is hij goed in leidinggeven, zelf ziet Robert dit vooral als een positieve bijkomstigheid, niet als een vereiste in een potentiële baan.

Robert is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de productieplanning van eigen productie.
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van forecasting van eigen productie in combinatie met een import-planning van Aziatische en Amerikaanse productie.
  • Het maken van contractafspraken met binnen- en buitenlandse transporteurs.
  • Het bijhouden en sturen op servicelevels van tientallen transporteurs.
  • Verantwoordelijk voor dagelijkse leiding van zowel de Operations Support en Verkoop Binnendienst afdeling.
  • Het afwegen van verschillende belangen tussen Operations Support en Verkoop Binnendienst.
  • Eindverantwoordelijk voor het wekelijks vaststellen van verkoopresultaten en aankomende operationele activiteiten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

53

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel & Access), ERP systemen