Abbad (Supply Chain Planner)

Abbad is een jonge man die door zijn opvallende werkhouding de Supply Chain in is gerold. Bij zijn vorige werkgever, een handelshuis, is hij begonnen als accountant. Daar heeft hij, door zijn uitzonderlijke werkhouding, de kans gekregen om aan de slag te gaan al Supply Chain Medewerker. Hij heeft zich beziggehouden met prijsonderhandelingen, forecasting omtrent transport, voorraad, vraag en kwaliteitseisen. Bij zijn meest recente werkgever, een internationaal handelsbedrijf, heeft Abbad een nieuwe positie als Executive Officer Supply Chain vervuld. Deze functie heeft hij zelf in mogen richten. Zijn takenpakket bestond uit forecasting omtrent voorraad en transport, het verwerken van orders, procesoptimalisatie en het onderhandelen met leveranciers omtrent kwaliteit en voorwaarden. Omdat Abbad meer tijd met zijn kinderen wil doorbrengen, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur. 40 uur per week is bespreekbaar.

Abbad is een sociaal vaardige doorzetter. Hij is gedreven om zijn werkzaamheden tot een hoger niveau te tillen en blinkt uit in planning en time management. Abbad is erg stressbestendig en floreert onder druk. Omdat hij zich graag bezighoudt met verschillende facetten binnen het bedrijf en graag verantwoordelijkheid draagt, past een functie binnen als Supply Chain Coordinator hem perfect. 

Abbad is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- per maand, op basis van 40 uur.


 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inrichten van een nieuwe Supply Chain functie binnen het bedrijf;
  • Creëren van de dashboards voor de forecasts;
  • Verantwoordelijk voor forecasting omtrent transport, voorraad en inkoop;
  • Relatiebeheer met klanten, leveranciers, warehouses, havens en transportbedrijven;
  • Procesverbetering en implementatie omtrent het gehele bedrijfdproces;
  • Bezoeken leveranciers voor inspecties en procesverbeteringen;
  • Coderen en goedkeuren van facturen;
  • Contractadministratie omtrent het laden en verschepen van vracht.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Sap, Oracle, Onbase, MS office, Exact, Movex, Ipas, Intras, JD Edwards.