Pauline (Inkoper)

Pauline heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Dit heeft zij hoofdzakelijk opgedaan rondom gespecialiseerde inkoop en productieplanning, eerst in verschillende rollen als Productieplanner van stanssystemen tot schoenen. De afgelopen 5 jaar heeft ze, zowel tactisch als operationeel, alle 'buy-out' materialen ingekocht voor een groot internationaal bedrijf. Dit zijn alle producten die niet uit de eigen wereldwijde productie komen. Omdat de inkoopactiviteiten van haar huidige werkgever binnenkort worden ondergebracht bij een Duits filiaal, is Pauline nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper of Productieplanner.

Pauline straalt rust uit en ze houdt enorm van het werk dat ze doet. Haar eigen 'winkel' kunnen draaien, hard werken en duidelijk communiceren is waar ze in uitblinkt; iets wat haar leidinggevende beaamt. Ze heeft een hoge mate van verantwoording richting haar werkzaamheden enze  zorgt er dan ook voor dat alles zoveel mogelijk op rolletjes loopt. Ze is betrokken en sociaal, waardoor ze een natuurlijke gunfactor heeft. Dit heeft een positief effect op de mensen waar ze mee samenwerkt.

Pauline heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de inkoop van (groot) technische onderdelen voor alle orders die buiten de eigen merknamen vallen. Dit varieerde van hele pompsystemen tot restrictors van een paar euro.
  • Het prioriteren van de productinkoop op basis van leadtime en kostenefficiëntie.
  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van relatiebeheer met leveranciers via bedrijfsbezoeken en het hebben van contact.
  • Aanspreekpunt voor de Productieafdeling bij problemen. Vervolgens snel tot ad hoc oplossingen komen om de productie niet stil te laten vallen.
  • Het opstellen van prijsafspraken en contracten met (relatief) kleinere leveranciers welke niet op Europees niveau vastlagen.
  • Het monitoren en bijhouden van het (Oracle) ERP systeem.

Functie

Inkoper

Leeftijd

47

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle ERP, MS Word en Excel