Marco (Inkoper)

Marco is een jong inkooptalent van 27 jaar. Zijn kennis en ervaring heeft hij voor het grootste deel opgedaan bij een groothandel in keukenapparatuur, in het hogere segment. Hier is hij in 4,5 jaar uitgegroeid tot Allround Inkoper, die samen met het Hoofd Inkoop verantwoordelijk was voor de volledige productinkoop. Hij deed dit met veel zelfstandigheid en wist daardoor proactief successen te boeken. Dat deed hij door bijvoorbeeld in te spelen op wat de markt vraagt, kosten te besparen en frustratie weg te nemen bij interne medewerkers door goed relatiebeheer met leveranciers. Hierdoor is hij blijven groeien bij zijn huidige werkgever. Juist om die reden biedt zijn werk hem niet veel uitdaging meer. Daarom is hij, in goed overleg met zijn huidige werkgever, op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper
 
Marco is assertief, behulpzaam en duidelijk. Hij kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet dit te combineren met een gezonde dosis humor. Hij is een geboren Inkoper. Hij doet dit door goed om te gaan met zijn leveranciers en duidelijk grenzen te stellen. Hij is creatief in wat hij doet, en dit nemen mensen hem in dank af. Daarnaast houdt hij goed vinger aan de pols en zoekt naar optimalisaties. Of hij nu met China, Italië of Frankrijk zaken doet: hij weet zich goed aan te passen.
 
Marco is per januari 2018 beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig rechtstreeks bestellen bij (internationale) leveranciers.
  • Het verzorgen van ontvangstpapieren voor logistieke verwerking.  
  • Het verbeteren & bewaken van het logistieke en inkoopproces.
  • Controleren & verwerken van algemene facturen die betrekking hebben op het inkoopproces, inclusief de vrachtfacturatie.
  • Actief in onderhandeling zijn met transporteurs om de scherpste tarieven te krijgen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), ERP.