Robin (Supply Chain Planner)

 Robin heeft 5 jaar werkervaring in de Supply Chain binnen een snelgroeiende food producent. Hierin heeft hij zich opgewerkt van assistent-inkoper tot Supply en Demand Planner. Daarvoor heeft hij zijn Bachelor en Master diploma's in Business Administration behaald, waarbij hij zich specialiseerde in de richtingen Transport, Distribution and Logistics en International Management. In zijn huidige functie kan Robin zijn passie voor complexe calculaties en planning kwijt, wat leidde tot verminderde derving en operationele kosten. Omdat hij intellectueel meer uitdaging aankan is hij nu op zoek naar een interessante vervolgstap in de Supply Chain. Zijn voorkeur gaat uit naar een planningsfunctie in de food, automotive of sportbranche.
Het is belangrijk voor hem dat er mogelijkheden zijn tot doorgroeien.   Robin is een hardwerkende, serieuze jongen met een sterk reflecterend vermogen. Hij is dol op puzzelen met cijfertjes en ziet dit graag terugkomen in zijn werkzaamheden. Verder houdt Robin van structuur en werkt hij doelgericht, wat te zien is aan de resultaten die hij heeft behaald bij zijn huidige werkgever.
Robin vindt het belangrijk dat er mogelijkheden zijn om thuis te werken.Robin heeft een opzegtermijn van 2 maanden en heeft een salarisindicatie van €4.750,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van meer dan 300 items;
• Management van obsoletes, leveringsbetrouwbaarheid en voorraadoptimalisatie;
• Procesoptimalisatie d.m.v. automatisering en m.b.v. VBA en Power BI. 
• Het maken van forecasts en de analyse hiervan omtrent toelevering en logistieke verwerking m.b.t tijd/kosten besparing. 

 

 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office: Word, Excel, PowerPoint