Veerle (HBO Starter Supply Chain)

Veerle is een jongedame van 28 jaar oud. Ze combineert op dit moment een deeltijd studie Bedrijfskunde met een baan bij een grote bank. In maart verwacht ze haar Associate Degree te halen en in 2019 haar Bachelor. Binnen haar studie is Veerle veel bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierin is ze doorgegroeid van Klantadviseur naar een rol op een specialistische afdeling voor de Transactie Veiligheid. Hier heeft Veerle te maken met complexe klantvragen met betrekking tot mobiel- en internetbankieren. Ze neemt hier ook deel aan verbeterteams. Dit doet ze door bijvoorbeeld door het bedenken van werkprocessen voor de overgang op een nieuw intern incidentensysteem en door de communicatiemomenten van incidenten richting de klant te optimaliseren. Omdat ze is blijven groeien en zich in een meer dynamische, recht-toe-recht-aan omgeving wil begeven, is ze nu op zoek naar een functie in de Supply Chain voor 32 uur in de week.
 
Veerle is een gedreven jonge vrouw die op haar best is in een omgeving waar continu van alles gebeurd. Ze wil daarbij een nieuwe omgeving niet uit de weg gaan! Haar bordje mag daarvoor best vol gelegd worden. Hoe meer processen er tegelijk afspelen, hoe fijner ze het vindt. Ze zoekt hierbij een 50/50 verdeling tussen projectmatig werk en operationele werkzaamheden. Ze combineert haar analytische en probleemoplossende talent met een betrokken en verantwoordelijke houding. Hierdoor is ze een goede aanwinst in een team met gemengde senioriteitsniveaus!
 
Veerle heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Specialist op het gebied van mobiel- en internetbankieren
  • Het oplossen van complexe (grootzakelijke) klantvragen
  • Verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen, bijvoorbeeld door het invoeren van nieuwe werkafspraken op de afdeling
  • Het uitvoeren van kwaliteitsmonitoring om goede servicelevels te borgen
  • Rapporteren van de werkzaamheden

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word en Excel), CMS en CRM (Siebel)