Annet (Supply Chain Manager)

Annet is een vrouw van 58 jaar die ruimschoots haar sporen heeft verdiend als Manager. Ze is haar loopbaan begonnen als Verkoper en Office Manager en heeft zich de laatste 17 jaar bezig gehouden met (senior) management. Annet is werkzaam geweest in verschillende bedrijven in kantoorinrichting, huishoudelijke artikelen en de internationale verhuisindustrie. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het aansturen van 5 fte. Samen realiseren zij overal ter wereld verhuizingen voor medewerkers van multinationals. Onderdelen hiervan zijn het organiseren van een complex logistiek proces per verhuisbeweging: met lucht, weg en zeetransport via agenten overal ter wereld. Annet is verantwoordelijk voor het op peil houden van servicelevels, is het aanspreekpunt voor Corporate Accounts en zorgt ervoor dat de hele keten van A tot Z goed loopt. Vanwege het veranderen van de opdrachtcoördinatie wordt Annets werk meer operationeel. Om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het vlak van management in een omgeving waar veel supply chain activiteiten samenkomen.

Annet is iemand die niet snel van haar stuk te brengen is. Ze straalt rust uit en weet dit over te brengen op klanten, medewerkers en leveranciers. Onder deze rustige uitstraling gaat een assertief persoon schuil die niet bang is om pragmatisch op te treden. Ze beschikt over een sterk organisatievermogen, is energiek en sensitief. In een dynamische branche en omgeving komt Annet dan ook het best tot haar recht.

Annet is in overleg met haar huidige werkgever beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het dagelijks management van de Operations afdeling (5 fte)
 • Het waarborgen en onderhouden van duidelijke processen en procedures die ontwikkeld zijn door interne afdelingen en externe partijen (agentschappen). Zoals:
  • Het implementeren van nieuwe contracten.
  • Het bedenken en implementeren van nieuwe werkprocessen.
  • Het implementeren van "Do's and Don'ts" processen om aan de hoge verwachtingen van klanten en verhuizenden te voldoen.
  • Het monitoren en analyseren van de budgetten.
  • Het controleren van de tussenpersoon tussen Corporate Accounts, verhuizenden en agentschappen.
 • Verantwoordelijk voor het afhandelen van complexe klachten en claims. Ad hoc oplossingen bedenken voor unieke zaken om tot een snelle oplossing te komen.
 • Het hoofd aanspreekpunt voor Corporate Accounts.
 • Verantwoordelijk voor het Facility Management.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

58

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), ERP (vergelijkbaar systeem)