Wilson (Transportplanner)

Wilson is de laatste 7 jaar werkzaam geweest in de Logistieke sector. Hij heeft verschillende planner functies gehad, waarvan zijn laatste in combinatie met Key Accountmanagement. Vanuit die rol is Wilson intern doorgegroeid naar teamleider wegtransport. Binnen deze functie stuurt hij een team van 4 FTE aan en is hij verantwoordelijk voor het contact met de klanten, de samenwerkingen met leveranciers en het oplossen van escalaties. Daarbij werkt Wilson in zijn huidige rol ook mee in de planning, dit maakt dat hij nog veel operationele kennis op kan doen. Wilson wil graag de planning vanuit de kant van de klant een keer meekrijgen. Hij is dan ook op zoek naar een planners functie waarin hij in contact kan staan met verschillende partijen.

Wilson kan het overzicht uitstekend bewaren en de rust behouden, zijn baan kan soms best hectisch zijn maar zelfs bij escalaties houdt hij het overzicht en de rust. Daarbij zet hij alles op alles om een escalatie op te lossen. Hij gaat in dit soort situaties ook op zoek naar de kern van het probleem en komt met een oplossing. Als collega is Wilson sociaal en behulpzaam, hij springt graag bij wanneer nodig. Hij is een aanwinst voor iedere organisatie.

Wilson heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Hij is 32/36 uur per week beschikbaar zodat hij 1 dag per week thuis is voor zijn gezin.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijk voor aansturing van 4 FTE;
  • Eindverantwoordelijk voor wegtransport klanten;
  • Meewerken in team, planning opmaken etc.;
  • Meedenken over en oplossen van escalaties;
  • Contact onderhouden met klanten over de samenwerking;
  • Verantwoordelijk voor de procesverbetering binnen zijn team en afdeling.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

37

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Trex, Kewill, Transfusion, 4Ward.