Joep (Supply Chain Planner)

Joep is een 34 jaar oude Supply Chain professional. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in een middelgroot productiebedrijf in zonwering. Hier heeft hij functies bekleed als Operations Manager, Productie Manager en Technisch Medewerker Bedrijfsbureau. Het logistieke proces van orderspecificatie tot productie is hem bekend. In zijn laatste rol is hij verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een volledig geautomatiseerd proces. Het ERP-systeem heeft hij toen zo ingericht dat op het moment van een nieuwe order, alle daaruit voortvloeiende stappen in de Supply Chain automatisch werden aangestuurd. Dit was erg succesvol. Helaas is het bedrijf vanwege financieringsproblemen permanent gesloten. Om die reden zoekt Joep een nieuwe uitdaging in de Supply Chain: als Supply Chain Planner, ERP Beheerder of Operations Manager.

Joep is doelgericht, gedreven en heeft een grote passie voor het verbeteren van processen. Hij is een teamplayer en schakelt graag in de breedte en hoogte. Het aansturen van operationele werknemers op de vloer heeft hij ervaring mee, maar dat is niet waar zijn hart ligt. Joep heeft zich breed ontwikkeld en is het best op zijn plek in een coördinerende rol waar hij voorraden kan optimaliseren en systemen kan verbeteren.

Joep is per direct beschikbaar en hij heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.800,- bruto in de maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor alle lopende orders binnen het bedrijf. Elke productie was 'made-to-order'.
  • De schakel tussen inkoop, engineering, werkvoorbereiding en applicatiebeheer (ERP).
  • Kerngebruiker en beheerder van het ERP systeem ISAH.
  • Verantwoordelijk geweest voor een verregaande automatisering van het voorraadsysteem. Het resultaat hiervan is een vlekkeloze stroom van order tot productie geweest voor alle standaard producten.
  • Het afstemmen van de werkzaamheden tussen verkoop en productie.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), ERP (ISAH)